Ordering Guidelines
EHEDG si 3-A

 

Armonizarea instructiuniilor EHEDG si a standardelor 3-A

Cu scopul de a spori siguranta alimentara prin promovarea igienei in productia si procesarea produselor alimentare, EHEDG si Organizatia Standardelor Americane Sanitare 3-A au multe obiective comune si o misiune similara. Ambele organizatii fac schimb de instructiuni si standarde neterminate pentru expertiza si comentarea inainte de publicare. Cel mai recnt numar al Glosarului EHEDG a fost dezvoltat in cooperare cu 3-A si poate fi descarcat din secriunea Documente gratuite.

Matrice

Continutul tuturor orientarilor EHEDG au avut referinte incrucisate cu a standardelor 3-A si sunt sintetizate intr-o matrice disponibila pentru descarcare (XLS).

Documente gratuite

Grupurile de lucru EHEDG au publicat mai multe documente carea sunt disponibile pentru descarcarea gratuita, cum ar fi documente de serviciu si instructiunea 8  privind cerintele de baza de proiectare igienica.

Mai multe informatii.

Informatii pentru descarcare si comandare

  • Membrii companiilor si institutiilor EHEDG au acces la toate instructiunile in toate versiunile lingvistice prin descarcare gratuita (fisiere PDF) dupa autentificarea membrului. Va rugam sa contactati secretariatul EHEDG pentru detalii in cazul autentificarii necunoscute pentru companie sau institutie.
  • Membrii individuali EHEDG beneficiaza de 50% reducere la cumpararea instructiunilor din site-ul de cumparaturi la un pret de 59.50 euro pe document. Retineti ca datele Membrilor EHEDG sunt stocate in sistemul de cumparaturi si reducerea va fi automat dedusa dupa verificare.
  • Non-Membrii pot comanda indicatiile EHEDG din site-ul de cumparaturi  la o evaluare neredusa de 119 euro pe document.

NOTA: Reproducerea sau distribuirea ulterioara a instructiunilor EHEDG este strict interzisa! Toate documentele descarcate sau achizitionate sunt destinate a fi utilizate exclusiv de catre membrul EHEDG sau clientul direct.

 

EHEDG Guideline-Webshop at VDMA