Free Documents
EHEDG si 3-A

 

Armonizarea instructiuniilor EHEDG si a standardelor 3-A

Cu scopul de a spori siguranta alimentara prin promovarea igienei in productia si procesarea produselor alimentare, EHEDG si Organizatia Standardelor Americane Sanitare 3-A au multe obiective comune si o misiune similara. Ambele organizatii fac schimb de instructiuni si standarde neterminate pentru expertiza si comentarea inainte de publicare. Cel mai recnt numar al Glosarului EHEDG a fost dezvoltat in cooperare cu 3-A si poate fi descarcat din secriunea Documente gratuite.

Matrice

Continutul tuturor orientarilor EHEDG au avut referinte incrucisate cu a standardelor 3-A si sunt sintetizate intr-o matrice disponibila pentru descarcare (XLS).

Documente gratuite

Grupurile de lucru EHEDG au publicat mai multe documente carea sunt disponibile pentru descarcarea gratuita, cum ar fi documente de serviciu si instructiunea 8  privind cerintele de baza de proiectare igienica.

Mai multe informatii.

Documente gratuite

Grupurile de lucru EHEDG au publicat mai multe documente care sunt disponibile pentru descarcare gratuita, cum ar fi documente de serviciu si instructiuni  Doc. 8 privind cerintele de baza ale proiectarii igienice si Doc. 45  privind verificarea clara in industria alimentara.

Language:
Search:
Doc. Title