EHEDG Guidelines
EHEDG si 3-A

 

Armonizarea instructiuniilor EHEDG si a standardelor 3-A

Cu scopul de a spori siguranta alimentara prin promovarea igienei in productia si procesarea produselor alimentare, EHEDG si Organizatia Standardelor Americane Sanitare 3-A au multe obiective comune si o misiune similara. Ambele organizatii fac schimb de instructiuni si standarde neterminate pentru expertiza si comentarea inainte de publicare. Cel mai recnt numar al Glosarului EHEDG a fost dezvoltat in cooperare cu 3-A si poate fi descarcat din secriunea Documente gratuite.

Matrice

Continutul tuturor orientarilor EHEDG au avut referinte incrucisate cu a standardelor 3-A si sunt sintetizate intr-o matrice disponibila pentru descarcare (XLS).

Documente gratuite

Grupurile de lucru EHEDG au publicat mai multe documente carea sunt disponibile pentru descarcarea gratuita, cum ar fi documente de serviciu si instructiunea 8  privind cerintele de baza de proiectare igienica.

Mai multe informatii.

Instructiuni

Asigurarea calitatii si sigurantei este o necesitate pentru continuarea bunei reputatii a produselor alimentare. Intretinerea si proiectarea igienica corecta  a sistemelor de productie alimentara este considerata ca fiind o conditie prealabila pentru indeplinirea acestor cerinte.

In scopul de a oferi ajutor industriei prin aceste intrebari, EHEDG a elaborat si a publicat o serie de documente de orientare practica privind design-ul igienic adecvat in diferite sectoare ale echipamentului si masinariei de productie alimentara, precum si in infrastructura de fabricare a produselor alimentare.Titlurile disponibile sunt enumerate mai jos, in timp ce altele sunt in prezent in curs de desfasurare pentru completarea seriilor de documente EHEDG.

Urmatoarea lista de orientari sunt actualizate si completate periodic de noi documente in diverse versiuni lingvistice. Functia de cautare poate fi folosita pentru a cauta cuvinte cheie mentionate in titlurile orientative. Informatiile suplimentare despre continutul individual orientativ se deschide cand se face click pe titlul selectat.

Descarcarea instructiunii si alte informatii

 

NOTA: Reproducerea sau distribuirea ulterioara a instructiunilor EHEDG este strict interzisa! Toate documentele descarcate sau achizitionate sunt destinate a fi utilizate exclusiv de catre memebru EHEDG sau beneficiarul instructiunii.

Language:
Search:
Doc. Title