About EHEDG

Publicatii

Anuarul EHEDG 2017/2018

Noua editie a Anuarului EHEDG este in curs de pregatire. Pentru mai multe detalii, vezi Noutati si Evenimente- Publicatii si Informatii generale.

Versiunea online a Anuarului EHEDG este disponibil pentru descarcare gratuita in format PDF (11,1 MB).

Exemplare gratuite ale Anuarului EHEDG sunt disponibile la Secretariat.

Articole EHEDG
Cartile Elsevier

In plus, EHEDG recomanda urmatoarele titluri de co-autor de expertii EHEDG care sunt disponibile de la Elsevier:

Manualul de Control in Igiena in Industria Alimentara ( I Editie)
Aceasta carte este o referinta standard a standardelor inalte de igiena pentru industria alimentara oferind un rezumat cuprinzator al evolutiei cheie in cercetarea industriei alimentare si controlarea celor mai bune practici in proiectarea si operarea igienica. Strategiile de gestionare ale igiene eficiente si metodele folosite pentru evaluarea eficacitatii operatiunilor de igiena sunt analizate.

 

 

Manualul de Control in Igiena in Industria Alimentara (aIIa Editie)
Aceasta carte continua sa fie o referinta influenta pentru oricine care are nevoie de o mana de ajutor in informatii practice pentru a imbunatatii practicile in siguranta si calitatea produselor alimentare. Aceasta carte prezinta cele mai recente informatii cu privire la aspectele legate de proiectarea in industria alimentara, operatiunile si procesele necesare pentru a imbunatati practicile in materie de igiena.

 

 

Igiena in Prelucrarea Alimentelor ( I Editie) – Principii si practici
Aceasta carte este o analiza autoritara si cuprinzatoare ale unei bune practici in igiena pentru industria alimentra cu privire la activitatea Grupului European pentru Inginerie si Proiectare Igienica  si a fost scris si editat de experti de renume mondial in domeniu. Cartea ofera o referinta nepretuita privind riscurile microbiene de siguranta alimentara, reglementari, servicii de proiectare si gestionare igienica intr-un singur volum.

 

 

Igiena in Prelucrarea Alimentelor ( aIIa Editie) – Principii si practici
Acest manual revizuit si actualizat in cooperare cu experti EHEDG si include noi materiale in zonele esentiale care s-au remarcat in ultimii ani, cum ar fi rutele de contaminare si serviciile igienice. Prima parte acopera riscurile de siguranta microbiana a produselor alimentare si serviciile din domeniile igienice, cu mai multe grupuri de capitole care acopera proiectarea igienica a infrastructurii fabricilor si a practicilor de igiena.

 

 

Proiectarea igienica a fabricilor de alimente
Aceasta carte ofera o imagine de ansamblu a controlului igienic in proiectare, constructie si renovarea fabricilor de alimente. Problema de afacere pentru o fabrica de alimente noua sau renovata, nevoia de echipamente si impactul asupra proiectarii si constructiei fabricii sunt luate in considerare in doua capitole introductive. Cu editori renumiti si echipa internationala a colaboratorilor, proiectarea igienica a fabricilor de produse alimentare este o legatura esentiala pentru managerii fabricilor de produselor alimentare, inginerii pentru alimentele din plantesi toti cei cu  interes de cercetarea academica in domeniu.



Beneficiu de membru EHEDG:
Elsevier ofera o reducere de 30% pentru toti memebrii EHEDG pentru carti si lucrarile de referinta enumerate mai sus (care au fost scrise de autori EHEDG). Daca sunteti membru EHEDG si vreti sa beneficiati de discount, va rugam sa luati legatura cu Secretariatul, memtionanad afilierea dumneavoastra la EHEDG.

Cartile de Stiinta si Tehnologie Elsevier

Managementul Sigurantei Alimentare - Ghid practic pentru industria alimentara
Prezentarea unei abordari integrate, practice pentru gestionarea sigurantei alimentare de-a lungul intregului lant de productie , aceasta a castigat un premiu renumit, PROSE Award 2015, lucrari de referinta, volum mare de lucrari de referinta/stiintifice- Mentiunea onorabila de la Asociatia Americana a Editorilor.

Informatii despre comanda la Elsevier

Publicatii recomandate
Alte publicatii

Manualul European de Drept Alimentar
Acest manual analizeaza si explica elementele institutionale, concrete si de procedura ale legislatiei alimentare in UE, luand Legea Generala a Alimentatiei ca  cea mai importanta. Atentia este acordata contextului international (WTO, Condex Alimentarius), precum si standardelor private. Cartea este facuta in colaborare cu Institutul European pentru Drept Alimentar si este importanta pentru cei care fac practica si pentru cercetatori, atat cu, cat si fara o baza in drept.  Este ideala pentru obiective educationale.

Ghidul de Drept Alimentar pentru Producatorii de Produse Alimentare Artizanale
Acest ghid a fost publicat de Autoritatea pentru Siguranta Alimentra din Irlanda in martie 2010 si se poate descarca liber de pe site-ul FSAI. Ghidul ofera informatii proactive si detalii ale legii care reglementeaza acest domeniu, precum si o lista de verificare privind criteriile necesare pentru producatorii mici/artizanali de produse alimentare.